Selskap på SELLANRAA

Ser du etter en unik og eksklusiv arena for å arrangere ditt neste forretningsmøte eller personalfest? Våre elegante og romslige arrangement lokaler er det ideelle stedet for enhver anledning, fra et viktig styremøte til en bedriftsfeiring.

La vår leder Tore planlegge med deg for å skape en skreddersydd opplevelse som sikrer at arrangementet ditt er feilfritt og minneverdig [ tore@sellanraabar.no ].

Vår meny er utarbeidet med de fineste lokalt-sourcede ingrediensene, og våre talentfulle kokker vil begeistre gjestene dine med en kulinarisk opplevelse som vil imponere selv de mest kresne ganer. Hver rett er nøye utarbeidet med fokus på smak og oppmerksomhet på detaljer, fra munnvannsvekkende forretter til dekadente desserter.

På Sellanraa er vi stolte av vår eksepsjonelle service. Vårt løfte om å sikre at gjestene dine føler seg velkomne og godt tatt vare på betyr at du kan fokusere på formålet med arrangementet ditt uten bekymring. Og med vår førsteklasses beliggenhet midt i hjertet av byen, er Sellanraa enkelt tilgjengelig for alle gjestene dine.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille ditt neste forretningsmøte eller personalfest. La oss hjelpe deg med å gjøre ditt neste arrangement til en minneverdig opplevelse!

Reservere E-post  469 12 480

Ønsker du å bestille bord eller arrangere selskap? Her er alt du trenger å vite!

Hvis du ser etter å bestille et bord for å arrangere en fest, lurer du kanskje på hvor du skal begynne. Enten du arrangerer en bursdagsfest, en jubileumsfeiring eller et bedriftsarrangement, kan det være overveldende å finne riktig sted og planlegge alle detaljene.

Innholdsfortegnelse

1. Hvorfor bestille på forhånd?

2. Hvordan bestille et bord?

3. Spesielle ønsker og diettrestriksjoner?

4. Gruppebestillinger og store fester?

Hvorfor bestille på forhånd?

Å bestille på forhånd er alltid en god idé, spesielt hvis du ser etter å reservere et bord for en spesiell anledning eller en stor fest. Vi har opptil 55 sitteplasser tilgjengelig og er ofte fullbooket i helger, høytider og andre populære datoer. Ved å bestille på forhånd kan du sikre at du får bordet du ønsker til tiden som passer deg best.

Hvordan bestille et bord?

Det er enkelt å bestille et bord og kan gjøres på flere måter. Den beste måten er å bestille via vår online bestillingssystem. Alternativt kan du ringe vår leder som gjerne hjelper deg med din bestilling. Sørg for å oppgi eventuelle spesielle ønsker.

Spesielle ønsker og diettrestriksjoner?

Hvis du eller noen av gjestene dine har spesielle diettbehov eller allergier, er det viktig å informere restauranten på forhånd. Våre dyktige kokker gjør alltid sitt beste for å imøtekomme spesielle ønsker. Vår manager, Tore, vil ta seg av andre ønsker for å sørge for at du mottar enestående service.

Gruppebestillinger og store fester?

Hvis du arrangerer en stor fest eller en gruppebestilling, er det viktig å bestille i god tid for å sikre at vi kan imøtekomme festens størrelse (opptil 55 sitteplasser) og sette opp en meny.

Reservere bord

Ta kontakt med oss i dag. E-post  469 12 480