Plantebaserte lunsj på Sellanraa

Utforsk vår varierte og fristende meny som inkluderer deilige vegetariske og veganske alternativer. Vi er stolte av at våre retter tilberedes med lokale og sesongbaserte ingredienser, noe som gir smaksrike opplevelser samtidig som vi tar vare på miljøet. Uansett om du er en dedikert tilhenger av plantebasert kosthold eller bare ønsker å prøve sunnere alternativer, har vi noe spesielt for deg."

En Kulinarisk Reise med Sunn og Bærekraftig Spising

Velkommen til Sellanraa, der vi er forpliktet til å tilby en mangfoldig og deilig spiseopplevelse for alle, inkludert vegetarianere, veganere og gjester med allergier. Vi er stolte av å tilby plantebaserte alternativer som feirer lokale og sesongbaserte råvarer. Enten du er en erfaren plantebasert spiser eller bare ønsker å utforske sunnere, miljøvennlige valg, har vi noe spesielt for deg.

Vi forstår viktigheten av å imøtekomme ulike kostholdspreferanser. Derfor gjør vi vårt beste for å inkludere vegetariske, veganske og allergivennlige alternativer i vår ofte skiftende meny. Vår forpliktelse til bærekraft og sunn spising gjenspeiles i hvert måltid vi serverer.

 

Eksempler på Veganske og Vegetariske Retter

Fiskegrateng | Saltbakt sellerirot, dillisk tang, cashew-béchamel, glutenfrie brødsmuler, gulrot og fennikelstrimler [allergener: selleri, cashewnøtter, mais, sitrus]

Indisk dosa | Gjæret rispannekake, grønnsaker fra Grindal, sesongbasert chutney [allergener: løk, hvitløk, sulfitt]

Smørbrød | Surdeigsbrød fra ISAK, røkt og urtemarinert sellerirot, vegansk majones, blandede grønnsaker fra Grindal [allergener: gluten, selleri, hvitløk, kikerter, sulfitt]

 

Vår nåværende meny:

meny

vegetar fiskegrateng

Fordelene ved å Spise Lokale og Sesongbaserte Råvarer

Lokale og sesongbaserte råvarer ligger i hjertet av vår kulinariske filosofi. Her er hvorfor det er en game-changer for smaksløkene dine og planeten:

Friskere og Mer Næringsrik: Frukt og grønnsaker som er lokalt dyrket, høstes på sitt høydepunkt, og sikrer maksimal smak og næringsverdi i hver bit.

Miljøvennlig: Ved å velge lokale og sesongbaserte ingredienser reduserer vi karbonavtrykket knyttet til transport, og fremmer en mer bærekraftig og miljøbevisst måte å spise på.

Støtte til Lokale Bønder: Vår forpliktelse til lokale råvarer betyr at vi støtter lokalsamfunnets bønder og produsenter, og styrker den lokale økonomien.

Omgjør Råvarer til Kulinariske Mesterverk av Våre Kokker

Vårt kjøkken ledes av et team dyktige og kreative kokker som tar stolthet i å forvandle lokale og sesongbaserte ingredienser til kulinariske kunstverk. Deres ekspertise i å blande smaker, teksturer og farger sikrer at hver rett er en fest for sansene.

Dine Preferanser, Vår Prioritet

Vi forstår at alle har unike smaker og kostholdsbehov. Våre kokker er mer enn villige til å imøtekomme spesielle ønsker og kostholdsrestriksjoner når det er mulig. Hvis du har spesifikke preferanser eller allergier, nøl ikke med å la oss få vite det. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet.

Bli Med På En Plantebasert Reise    Reservere bord

Sellanraa er mer enn bare et sted å spise. Vi er et fellesskap som omfavner sunn, bærekraftig og deilig spising. Vi inviterer deg til å bli med oss på denne plantebaserte reisen og nyte smakene av lokale og sesongbaserte råvarer samtidig som du tar miljøvennlige valg.  Vi er også kjent for kvalitetskaffe som vi henter fra små røsterier rundt om i Norge.

Utforsk Vår Meny I Dag    Nåværende meny

Klar til å begi deg ut på et kulinarisk eventyr som er bra for helsen din og miljøet? Utforsk vår meny og oppdag de fristende veganske og vegetariske alternativene vi tilbyr. Bli med oss i å gjøre en positiv innvirkning, ett deilig måltid av gangen.

På Sellanraa er vi forpliktet til å gi deg smaken av bærekraft og en tallerken full av smak. La oss spise bevisst og deilig sammen.