ISAK Bakeri

Velkommen til ISAK Bakeri – søstera til Sellanraa. Utforsk vår unike atmosfære, der kunsten bak surdeigsbrødet møter glemt glede i hvert eneste bakverk. I denne duftende verden av håndverk og kjærlighet skapes ikke bare uimotståelige surdeigsbrød, men også saftige kanelsnurrer.

Café Bakeriet: Levende Håndverk og Kjærlighet

ISAK er ikke bare et bakeri; det er et kreativt rom der håndverk og kjærlighet går hånd i hånd. Våre bakermestere er ikke bare ansatte; de er kunstnere som former deig med presisjon og omsorg.

hovedbaker fra ISAK bakeri

Surdeigsbrød: Kunsten å Fermentere

Utforsk kunsten bak våre saftige surdeigsbrød, der hvert brød gjennomgår en langsom og omhyggelig gjæringsprosess. Dette skaper en unik smaksopplevelse som tar deg med på en reise gjennom tradisjon og smak.

Økologisk Mel: Dala Hvete, Emmer, Spelt

I hjertet av ISAK bakeri finner du vår dedikasjon til autentiske smaker. Fra den lokale favoritten Dala Hvete til den gamle kornsorten emmer mel og det speltbrød – en glemt nytelse, utforsker vi kontinuerlig nye smaksprofiler for å gi deg det beste fra naturens skattekammer.

Søtbakst: Fra kanelsnurr til fransk financier

Nyt den søte omfavelsen av alles syndig smøraktige kanelsnurr. Vår forpliktelse til håndverk strekker seg til disse kompromissløst bakte godbitene, slik at hver bit er en reise inn i smakenes rike.

En Invitasjon til Deg

ISAK Bakeri ønsker deg velkommen til å oppleve håndverk og autentiske smaker. Besøk vårt bakeri, nyt duften av ferske bakevarer, kaffe fra lokale brennerier og la oss ta deg med på en kulinarisk reise du sent vil glemme.

“Visit Trondheim” om oss

ISAK bakeri interiør

Åpningstider

man.: Stengt
tir.: 10:00–17:00
ons.: 10:00–17:00
tor.: 10:00–17:00
fre.: 10:00–17:00
lør.: 11:00–16:00
søn.: Stengt

ISAK Instagram

Telefonnummer: +47 46 91 24 80

Du finner oss på Hovedbiblioteket i Trondheim