Kaffe på Sellanraa

Velkommen til SELLANRAA, stedet der kaffe blir til kunst, og våre baristaer er stolte innehavere av norgesmestertitler og trofeer fra norgesmesterskap. Ta del i vår lidenskap for kaffe, nyt sesongens beste fra Pala Kaffebrenneri, og opplev kaffekultur fra Trøndelag til Europa.

Mestermagi i Koppen????

På SELLANRAA har vi hevet listen for kaffekunst med våre prisvinnende baristaer. Med norgesmestertitler og trofeer i bagasjen, skaper de magi i hver kopp, og du er invitert til å bli med på denne gastronomiske reisen.

Sesongens Skatter fra Pala Kaffebrenneri ????

Vi serverer kaffe i sesong fra anerkjente kaffebrenneri som Pala Kaffebrenneri, Tim Wendelboe, Supreme Roastworks og April. Dette gir deg ikke bare ferskhet, men også en smaksopplevelse som gjenspeiler naturens skiftende humør gjennom året.

Reisen Gjennom Kaffeplantasjer ????

Vi tar inn nøye utvalgte kaffebønner fra brennerier i Trøndelag, Norge, Skandinavia og Europa. SELLANRAA er ditt vindu til kaffeplantasjene i verdensklasse, og vi tar deg med på en smaksreise som går langt utover det ordinære.

Ditt Eget Kaffeprosjekt Hjemme ????

Når du besøker SELLANRAA, ikke glem å utforske vårt spennende utvalg av kaffe. Fra fruktige elegante kaffer fra Kenya, til søte, runde fra Honuduras, til fønki anaerobisk, bærtørka mossto carbonic maceration geisha – vi har bønner som passer enhver smak. Ta med deg kaffen hjem ved å velge fra vårt varierte utvalg som du enkelt kan kjøpe med deg.

Smaksfest for Sansene ????

Vår filter- og espressomeny gir deg friheten til å velge mellom en rekke bønner, skreddersydd for å tilfredsstille. Og for den ultimate kaffesmakopplevelsen, prøv våre smaks-sett og smaksbrett, hvor du kan utforske ulike kaffetyper som espresso, cappuccino og filterkaffe.

Unik Kaffekultur, Kun Hos SELLANRAA ????

Vi elsker kaffe i all sin renhet – søt, fruktig og kompleks. Hos SELLANRAA går vi aktivt inn for å avdekke de unike smakene som preger kaffebønnene der de vokser. Bli med på reisen gjennom kaffelandskapet og la smakene fortelle sine egne historier.

Utforsk verdenen av prisbelønte baristaer, sesongens beste kaffe og unike smaksopplevelser – kun hos SELLANRAA. Velkommen til kaffens mesterskap! ☕